Myydään Barbien Talo Uuteen Kotiin

Barbien talo on barbie-nuken koti. Barbeille on tarjolla monenlaisia koteja, on kaksikerroksisia unelmakoteja, sekä kolmikerroksisia luksushuviloita. Nyt myydään barbie talo uusiin leikkeihin. Myydään Barbie talo, joka ei tarvitse kuntotarkastusta eikä lainaneuvotteluja, vaan sen siirtyy suoraan uuden Barbie-asukkaan kodiksi. Barbie-talo sopii kaikille barbie-nukeille ja se on valmiiksi kalustettu, joten leikki voi alkaa samantien ilman lisäkuluja kalusteiden hankkimisesta. Barbie-talo on varmasti jokaisen tytön unelma. Usein barbeja voi olla montakin erilaista, mutta läheskään kaikilla barbeilla ei ole omaa kotia. Jokainen tyttö varmasti toivoo, että lempibarbeilla olisi kullakin oma kotinsa. Tai barbeilla olisi kaupunkikoti ja lomakoti. Leikkeihin saisi paljon lisää mielikuvitusta, kun Barbie voisi pakata vaatteensa ja lähteä lomalle rantakaupunkiin, omaan ihanaan huvilaansa. Siellä Barbie voisi järjestää ystävilleen mahtavia rantajuhlia ja ottaa aurinkoa lepotuolissa.

Barbie-taloissa on unelmia ja luksusta

Barbie-taloissa-on-unelmia-ja-luksustaMyy talo uuteen barbie-kotiin, kuten kolmikerroksinen Malibu-talo, joka on ihana, kolmikerroksisen huvila. Huvilassa on 7 täysin kalustettua huonetta, jotka houkuttelevat kaikenlaisiin leikkeihin. Pohjakerroksessa on barbien edustustilat ruokailuun ja oleskeluun sekä upea keittiö. Kun Barbie nousee toiseen kerrokseen, on siellä hänen makuuhuoneensa, josta Barbie voi katsella pimenevään iltaan. Makuuhuoneen vierestä löytyy myös kylpyhuone ja ihana walk-in-closet, vaatehuone, jossa Barbie voi pukeutua rauhassa. Ylimmän kerroksen parvekkeelta on upeat näkymät. Täällä Barbie voi ottaa aurinkoa tai tutkia öisin tähtikuvioita tai kuuta teleskoopillaan. Kun olet päättänyt, että myydään Barbie talo Malibu pois, voitte jäädä muistelemaan hienoa taloa, jossa leikit herättivät mielikuvitusta ja iloa. Kun tulee se aika, että myydään barbie talo ja ehkä myös Barbiet, voitte lapsesi kanssa ainakin ajatella, että hauskat leikit Malibu-talossa siirtyvät seuraavalle lapselle kehittämään hänen taitojaan ja luomaan uusia tarinoita.

Barbien upea loma-asunto, Beach Housea, on paikka, josta hän ei koskaan haluaisi luopua. Se on paikka, jossa hän viettää hauskoja ja rauhoittavia päiviä ja viikkoja meren rannalla, poissa Barbien hektisestä elämästä kaupungissa. Täysin kalustettu kaksikerroksinen talo pitää sisällään neljä leikkialuetta: olohuone ja keittiö sekä makuuhuone ja kylpyhuone. Yläkertaan pääsee tyylikkäitä kierreportaita pitkin. Iltaisin Barbie voi käpertyä olohuoneen sohvannurkkaan ja katsella lempiohjelmiaan taulutelevisiosta. Olohuone onkin täydellinen tila miellyttävään rentoutumiseen. Keittiö on täysin varusteltu keittiötarvikkeilla. Barbie ystävineen voi syödä ulkona ja käyttää siinä apunaan vieraiden kestittämisessä kätevää ikkunabaaria. Käytännöllinen portaikko johtaa yläkerran makuuhuoneeseen. Sängyssä on tilaa yövieraille. Beach Housen kalusteiden ja tarvikkeiden paikkoja voi vaihdella. Kun tulee aika että myydään barbie talo Beach house pois, on talossa varmasti leikitty monet kivat leikit.

Miten barbie-talo myydään?

Miten-barbie-talo-myydäänMyy talo helposti uudelle Barbie-asukkaalle kertomalla siitä olennaiset faktat. MInkä niminen talo on, onko se esim Malibu tai Beach-house? Barbeilla leikkivät lapset yleensä tuntevat talot hyvin ja nimellä on merkitystä. Onko talo kaksi- vai kolmikerroksinen? Mitä kalusteita taloon kuuluu? Barbie talo on yleensä kalustettu, mutta onko käytetyssä talossa kaikki kalusteet tallella? Kun olette päättäneet, että myydään barbie talo pois, ottakaa siitä hyviä valokuvia, joista mielellään näkee, missä kunnossa talo on. On hyvä sijoittaa Barbie taloonsa malliksi, minkä kokoisesta talosta on kyse. Barbie-talot ovat yleensä viehättäviä, barbie-maailmaan sopivia pinkkejä unelmataloja. Kerro, jos omasi poikkeaa tästä yleisestä käsityksestä, onko sitä mahdollisesti tuunattu tavalla tai toisella? Muuttavatko Barbiet talonsa mukana uuteen kotiin, eli onko kodissasi barbie-aika jo ohi? Laita silloin kuvat myös näistä barbeista ja niiden varusteista ja vaatteista, jotka kuuluvat pakettiin mukaan. Mikäli olet myymässä uutta, asumatonta barbie-taloa, kerro onko se vielä alkuperäisessä paketissaan.