Myydään Talo Kuopiossa

Myydään talo Kuopiossa, edullisesti ja varmasti. Kuopio on monille tuttu Itä-Suomen suurimpana kaupunkina. Se sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa Kallaveden rannalla ja sitä ympäröikin yksi sisämaan suurimmista saaristoista. Kuopion kaupunki on perustettu marraskuussa vuonna 1775 kuningas Kustaa III:n perustamiskäskystä. Kuopio on vilkas yliopistokaupunki ja Suomen seitsemänneksi suurin keskustaajama. Kuopion väkiluku vuonna 2015 oli noin 117 000 asukasta. Kuopio on kuuluisa muun muassa tietenkin herkullisesta kalakukosta, sekä Puijon mäen päällä sijaitsevasta Puijon tornista, joka on 75 metriä korkea näkötorni. Tornin huipulla toimii myös hyvin suosittu pyörivä ravintola, jonka kävijämäärä hipoo viittä ja puolta miljoonaa tähän mennessä. Kuopiossa järjestetäänkin paljon kulttuuritapahtumia ja erityisesti kesäisin kaupunki on täynnä elämää. Kuopio on tulvillaan mahdollisuuksia. Nyt meillä myydään talo Kuopiossa, tutustu lisää! Seuraava kotisi saattaa löytyä Itä-Suomen elinvoimaisimmasta keskuksesta!

Kuopiossa on vilkas kulttuuri- ja elinkeinoelämä

talo-KuopiossaMyydään talo Kuopiossa, jossa elinkeinoelämä on hyvin monipuolinen. Kuopion elinkeinoelämä sisältää esimerkiksi turismia ja matkailua, paperiteollisuutta, paperiteollisuuden automaatiota, veneteollisuutta sekä yli viisi tuhatta yhteisöä ja yritystä. Lisäksi Kuopiossa toimii elinvoimainen vähittäiskauppa. Kuopion kunta on suurin maidontuottajakunta ja toiseksi suurin naudanlihan tuottajakunta Suomessa. Kuopion eteläpuolella sijaitsevalla yritysalueella Matkuksessa toimivat esimerkiksi Posti Groupin postikeskus ja Ikean tavaratalo. Kauppatorilta löydät vuonna 1902 toimintansa aloittaneen kauniin kauppahallin, josta löydät paikallisten tuottajien tuotteita kalasta ja juustosta leipiin ja leivonnaisiin. Kaupunki on kaikkiaan elinvoimainen ja sopiva sekä lapsiperheille että nuorille ammattilaisille. Kuopiossa toimivat Itä-Suomen yliopiston lisäksi 40 peruskoulua ja viisi lukiota, sekä vuonna 1780 aloittanut Haapaniemen sotakoulu. Kun etsit Kuopiosta asuntoa, meillä myydään talo Kuopiossa edullisesti ja ammattitaidolla. Löydät taatusti elämäntilanteeseesi sopivan vaihtoehdon. Kaipaat sitten keskelle kaupungin hulinaa tai rauhaisalle maaseudulle, Kuopiosta löydät varmasti mieluisan vaihtoehdon!

KuopiossaKuopion tori on kaupungin keskeisiä paikkoja. Sen ympärille ovat sijoittuneet paitsi kauppahalli, myös useita liikkeitä ja ravintoloita. Torilla voit nautiskella kalakukkoa lihapiirakkaa tai ohrarieskaa, sekä hörpätä Kauppahallin yhteydessä toimivassa kahvilassa kahvit, ennen kuin suuntaat keskustassa sijaitseviin kaupunginmuseoon ja taidemuseoon. Voit pistäytyä ihailemassa J.V. Snellmanin puiston vieressä sijaitsevaa Kuopion tuomiokirkkoa matkallasi Kuopion kaupunginteatterin ulkoilmanäyttämölle esitystä seuraamaan. Kuopiossa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kuten Kuopio Tanssii ja Soi sekä ANTI-niminen nykytaiteen festivaali. Lisäksi Kuopiossa järjestetään mm. Puijon mäkihyppykilpailut, Kuopion kansainväliset viinijuhlat sekä Rockcock-festivaalit. Urheiluintoilijalle Kuopion palloseura ja Kalevan pallo tuovat varmaa viihdettä kesäisin ja talvisin. Jos olet vaihtamassa asuinpaikkaasi, meillä myydään talo Kuopiossa.

Asuminen on tilavaa ja liiikennöinti tehokasta

KerrostaloasuntojaValtaosa kuopiolaisista asuu joko kaupungissa tai taajamassa ja paljon pienempi osuus maaseuduksi luokiteltavalla alueella. Valtaosa Kuopion asuntokannasta onkin kerrostaloasuntoja, noin 30 000 vuonna 2013. Omakotiasuntoja ja rivitaloasuntoja Kuopiossa on noin parikymmentä tuhatta. Kuopiossa on kuitenkin lähinnä kuntaliitosten seuraamuksena myös paljon maaseutua, joka näkyy myöskin kaupungin elinkeinoelämän rakenteessa. Kaupungissa on paljon kaupunginosia ja kyliä, joiden myötä Kuopiossa riittää valinnanvaraa elämäntilanteeseesi ja asumistarpeisiisi nähden. Keskimääräinen asuinpinta-ala on noin 70 neliömetriä, ja asujia asuntoa kohti noin 2. Meillä myydään talo Kuopiossa edullisesti, jolloin et maksa liikaa myöskään muita kustannuksia. Kuopiosta matkaat Helsinkiin autolla noin viidessä, Tampereelle noin neljässä ja Jyväskylään noin kahdessa tunnissa. Paikallisliikenne on Kuopiossa hyvin toimivaa julkiselle liikenteelle edullisen sormimallin ansiosta. Myös taajamajunaliikennettä on kaavailtu Kuopioon jo jonkin aikaa. Kuopiossa asumisessa yhdistyvät kaupunkiasumisen ja maaseudun parhaat puolet. Se on elinvoimainen ja kulttuurisesti rikas kaupunki, johon et heti kyllästy!